4 september: OJ OJ OJ. Nu var det längesen det hände nåt här. Men! Livet har inte stått stilla sen sist.

Lite sammandrag av sommaren som gått. (Var blev den av förresten?)

På hundfronten har det hänt en del. För Yatzys del tävlat i Högre klass spår, Gislaved i maj, 541 p o uppflyttade till Elit. Duktig var hon. Vi har också tävlat i Lykl3 med LP3 som resultat. Dessutom har vi varit på 2 utställningar med bra resultat, Saxnäs på Öland med BIM, Excellent o CK och i Skurup med Excellent och CK! Just nu slipar vi inför Rottweiler-SM, där vi ska göra vår första start i elitklass spår. Ska bli kul.

Denna helgen har Inga-Lill varit o ställt ut Doris på SKK:s Ölandsutställning med CERT, BIM och hon fick Excellent. Vovven som blev BIR heter förresten Bertil och det förpliktigar! Han blev även CHAMPION! Grattis till Ante Poire kennel som äger denna vovve.

Under försommaren byggdes ett växthus i Ljusaryd, och det hade Pia önskat sej. Blev färdigt kanske lite sent men vid senaste kollen i slutat av augusti så märktes inte detta. Verkligen växtkraft i detta hus!

På hemorten har stora längan fått sej en ansiktslyftning med lite ny puts o färg på väggarna. Ett lyft för anläggningen. (Nane! Antennen som suttit på väggen utanför lilla verkstaden i längan är nedplockad. Det var faktiskt lite nostalgi över den, en riktig sån där utdragbar 50-tals raggarantenn).

Ett antal kilo blåbär har plockats på ryssberget strax ovanför gården. Gott att ha i frysen för kommande behov.

Vi har också varit på en Lapplandssemester. En god avkoppling från vardagen. Det blev fjällvandringar, (dagsturer), fiske i fjällbäckar och mycket svampplockning blev det, (25-30 liter). På hemvägen passade jag på att köra ett par Lykl-3-tävlingar, i Fagersta o Bollebygd. De gick bra med vinst i en o andra-plats i en med 1-a-pris i båda.

Det var väl lite av vad som timat under sommaren. Vi ser fram mot en bra höst.