4 juni: Lite om valparna. I tisdags åkte den första, Hekla" till sitt nya hem hos Lisbeth i Rödeby. De andra 3 ska vara kvar några dagar till. Varje dag nu blir det trädgårdsspring och nyfikenheten är stor. Hamlet har redan kollat sin simkunnighet genom att hoppa i dammen. Inga problem, började simma direkt, 8 veckor gammal! Men benen såg lite konstiga ut när han kom upp tyckte syskonen, tunna spiror.

Imorse vid 5-tiden började nån av dem yla! Tyckte väl att maten dröjde. Nu är de väldigt underhållande, verkligen!

Sommaren har kommit, underbart! Bara ta en runda i skogen och insupa doften av naturen. Kan bli en pils på terrassen på kvällen innan sängdags. Kan det bli bättre? Ta vara på möjligheterna!

Var ute igår em o spårade och körde upplet med Y. Gick riktigt bra! God arbetsvilja från Y. Hon gillar nog oxå vädret.

Igårkväll var vi hos Niklas o Pia i Ljusaryd o blev bjudna på nygrillade hamburgare på Hawaiiskt vis. Till detta drack vi varsin 3,5:a. McDonalds kan slänga sig i väggen!! Till efterrätt blev det färsk ananas med youghurt-blandning. Sicken go kväll. Tack ungdomar!

7 juni: 3 valpar kvar till i slutet av veckan pga skolavslutningar. Nu är det ras  och lek hela dagarna. Mycket vistelse i trädgården. Livet leker för dem.

13 juni: Sweden Rock avklarad, var inte där men vi hör spelningarna ända hem. Vicket tryck!

Ytterligare 2 valpar åkt till sina nya hem och på tisdag (15) åker den siste till sin nya matte.

Tävlingssäsongen är avslutad inför sommaren men träningen fortsätter, både Yatzy och Acke är igång. Kanske det kan bli nån kvällstävling i lydnad för de båda.

 20 juni: Mycket utomhusjobb blir det nu. Bytt trädgårdsbelysningen, den gamla var kaputt. Rabatter o gräsmattor behöver nästan daglig tillsyn nu när allt växer så det knakar.

Tränade lite på klubben igår. Y var ganska alert.

Har hört från valpköparna att det funkar bra med deras nya familjemedlemmar. Pigga krabater.

Lite VM-fotboll blir det emellanåt men klassen på det jag sett hittills är ingen höjdare. Det måste bli bättre annars är det slut på tittandet.

Var på födelsedagskalas i Ljusaryd igårkväll. De där båda som bor där kan verkligen laga mat.

Gick en runda, (var nödvändigt efter huvudrätten, annars hade inte den utsökta efterrätten fått plats!), på betesvallarna med sällskap av 4 st ystra hästar. Fanatstiskt frodig natur med idel lövskog av alla slag. Där ska jag lägga ett spår en vacker dag! En bra kväll var det! Tack för det!