3 nov. OJ! Längesen dagboken fick en uppdatering. Har det verkligen inte hänt sen september. Jo, visst har det.

 Om vi börjar med Yatzy, så har vi gjort ett par starter i Högre klass spår. Resultaten inget vidare. Har avbrutit tävlandet för att försöka rätta till felet. Ligger i hennes o min relation på tävlingsbanan. Min förväntan efter mycket bra träning har nog påverkat detta. Nu tränar vi tillsammans med ett gäng på klubben på tävlingsupplägg. Vi ger och får kritik i allt och jag tycker att det gett resultat. Vi kommer snart tillbaks på banan.

Lite om Acke, den glade o pigge skiten. Han har fått följa med på träningarna på klubben under hösten och då har jag passat på att köra lite Agility med honom. Han gick riktigt bra så det bar sej inte bättre än att vi anmälde oss till SHU:s klubbmästerskap i Ag. Vi blev 4:a i small. Kul som attan!

Har jobbat en del i Ljusaryd. Stallet växer så sakta fram.

Vi ställde Mittlarna Inka o Doris på Blekingemästaren i Hoby 24 oktober. Doris skötte sej med den äran , blev Grupp-2:a!

Hemma är det höstarbete som gäller nu. Dammen har fått sej en uppfräschning, snart har alla löv fallit och hela Gammalstorps kommuns samlade lövproduktion under 2010 ligger på min träningsplan. Tränade ikväll vadande i löv nästan upp till knäna.

23 nov. Det har varit höst större delen av november men idag har nog vintern gjort sitt intåg. Har bytt till dubbdäck på bilen. Traktorn har vinterutrustats och plogen har fått nytt gummiskär. Man har hotat med snö i veckan och då får man vara beredd.

Tränar i stort sett varje dag med Y. Funkar bra nu tycker jag. På lördag får vi se vad det kan leda till.

Körde ett pass på klubben ikväll och även om vi höll ett ganska högt tempo så blev jag inte svett men blöt iallafall, snöslaskväder.

Allmänly-instruktörskursen som jag o Affe hållit blev klar i lördags så nu får eleverna hem till sina klubbar o hålla lite kurser.

Det närmar sej jul och då är det aktuellt med renovering av ett rum i huset. I år blir det TV-rummet som får sej en ansiktslyftning med nya tapeter och lite målarfärg, hoppas det blir fint.