De 2 första veckorna i september var pensionatet stängt och en del reparationer gjordes.

2 sep var det styrelsemöte, den 3 inskrivning av allmänly 1 o 2 och den 5 inskr av appellkursen. Därmed var höstens aktiviteter igång på klubben.

Yatzy var anmäld till lägre i Ronneby men hon började löpa så av det blev intet. Det gjorde att siktet ställdes in på hemmatävlingen 19 sep.

3 - 6 sep: Hustru Inga-Lill på Öland, utställning lördag - söndag Böda.

10 -13 sep var jag o Y på Grindsjöns träningsläger i Lekvattnet i Värmland, (se Yatzys sida).

Stor del av septembers  inledning planerades  spårtävlingen den 19-20. En del nya spårläggare skolades in. En del av klubbens ”vana” spårläggare var engagerade i Tjänstehunds-SM men det löste sig  ändå på hemmaplan.  Med benägen hjälp av ett antal personer lyckades jag byta bort tävlingsledarskapet (TACK ANNETTE H och KERSTIN R) så jag kunde starta på lägretävlingen.

19 sep: Lägrespåret i Sölvesborg. Drog sista startnummer (11). Yatzy gjorde nog sitt bästa spår nånsin. Själva spårarbetet gick utan några som helst problem. Vi missade en pinne och fick 10:a på upptaget och 9:a på spåret. Budföring 10:a, ( fick göra den 2 ggr för bössan krånglade på första), men det gick bra. Lydnaden ganska ok och vi drog ihop 528,5 p o uppflyttningen var fixad! Jättekul och DUKTIG VOVVE. Vi blev 3:a. Vann gjorde IA med sin labbe Ettan som fick ihop hela 568 p! RIKTIGT BRA! Hon tillhör klubben så det var helt ok att ha henne före sej. Vi ses i högre, IA!

20 sep:  SBK-utställning på Lunds BK. Ställde Y i Bruksklass. Hon fick CK och blev bästa-tik-3:a. Bra kritik.  Jag är nöjd med dan.

22 - 26 sep: Hustru Inga-Lill på resa till Island tillsammans med 2 väninnor. Ska försöka lägga in lite bilder från den resan.

26-27 sep: Hjälpte till på JINX:s träningsläger. Hade hand om allmänlydnadsgruppen, (6 st rottisar). Trevligt läger med trevliga ekipage. Totalt var det ca 20 rottisar på plats.

28 sep: I-möte på klubben. Avhandlade höstens fortsatta verksamhet.

Hela september: Den ena svamprundan efter den andra , väldigt lite svamp i våra trakter. Att jämföra med Värmland där man snubblade över svamp varhelst man gick.

Dessutom har jag reparerat den stora porten  som fått stryk av väder och vind och av en och annan bil som brakat in i den. Blev faktiskt riktigt bra. Byggde även om en dörr som jag fått av systerson Macke. Den fick ersätta en riktigt gammal dörr som inte varit använd på jag vet inte när. Men nu kan man gå det hållet också till stora garaget, så bra det blev.