2 april. Nu känns det som våren har landat. Uteplatsen är städad, rabatterna rensade, trädgårdsdammen startad, växthuset har gjorts iordning, fröer har satts. Det är gudagott med sådant här väder. Grodorna har anlänt till dammen. Ikväll har vi också tillsammans med våra goa grannar David, Jenny o Jonatan gjort årets första grillning av korv, gott som bara den! Hundträningen går bra tycker jag. Går och väntar på Yatzys röntgenresultat, det får bli vad det blir, det är full fart som gäller. Idag hade skolan varit uppe och lämnar en massa teckningar efter sitt besök förra veckan. KUL! Imorron blir det ett spår för Yatzy.

9 april. Sen förra dagboksinlägget har det hänt en hel del. Appellkursen är igång på klubben med 9 deltagare. Jag har god hjälp av Cicci. Träningen rullar på: Yatzy har börjat löpa men det tycks inte påverka henne nämnvärt. Fredag-söndag har varit i Stockholm på konsulentträff på Livgardet. En bra träff med nästan alla FHTE:s konsulenter. Bra med lite diskussioner om arbetet kring FHTE:s hundar. Nu är både Molly och Selma parade så nu får vi vänta och se om det blir nåt. Imorron fyller Broder Sven år. GRATTIS på dej, gamle man! Arbetet på Majvi och Ingmars hus går vidare, spackel och slip som gäller. Nu är goda dagar, försöker vara ute så mycket som det går. GLAD PÅSK!!                           

14 april. Påsken är över. Det har varit fullt upp hela helgen. Har invigt en "sportbar", haft ett par besök av intressenter av både Kleinspitz och Schipperke. Gjorde ett besök i Värhult hos Cicci och Benny. Det var lika gott som besöket på sportbarsinvigningen. Som om inte det var nog var vi inbjudna till Jenny o David o Jonatan (våra grannar åt norr) i gårkväll på grillning. Vilka underbara vänner vi har. Ikväll ett pass på klubben. Mycket folk idag var det där, kul! Nu är vi tillbaka i vardagen med lite arbete hos Majvi o Ingmar och Inga ska till Tina imorn. Ganska lugnt på pensionatet just nu.

20 april. Nu är det fullt upp. Vovveträningen rullar på, ganska nöjd. Trädgårdsarbete, omskolning plantor, potatisen kommit i backen, (TACK David för sättpotatisen!). Visserligen ledde det till att jag fick gräva uppe en bit av gräsmattan för att få plats med alla men det kan det vara värt. Spackel och målarfärg på fingrarna i stort sett varje dag. Sommardäcken är på plats. I lördags firade vi svärfar Bertil på Maritim i Simrishamn, trevligt. Igår söndag var vi på en liten vandring på ängarna i Grödby, helt underbart vackra enebackar och ekbackar. Massor av vitsippa, gulsippa, blåsippa och backsippa och mycket annat att titta på. Kolla lite bilder under "Övrigt".