Hej! Var har jag varit?

Ja, säg det! Att man skulle få mer tid till allt möjligt när man pensionerar sej trodde man.  Men men, nu blev det inte så, inte än iaf.

Sommaren har passerat. Mycket hund har det blivit. Gjorde 2 starter med Yatzy i lägre klass spår. På första blev hon godkänd och på andra missade vi lite för mycket på spåret så den tävlingen fullföljde vi inte. Vi siktar in oss på hösttävlingar istället. Vi startade även i lydnadsklass 1 2 ggr. Detta för att få lite mer tävlingsträning. Det gick helt OK i båda. Missade ställandet i första tävlingen men i andra starten blev det bra, 178,5 p med 0-a på apporteringen. Det var i Tingsryd och vi vann klassen, kul.

Tanken var att vi skulle starta på Rottis-SM i augusti men Y drog på sej en magåkomma så medicinerade och var inte alls i form för några större bravader, så det fick vi hoppa över. Synd, för hon började kännas riktigt bra fram till dess.

Nåväl, jobbar vidare och anmäler till Lägre spår i Ronneby i början på september.

Mitt ”jobb” hos syster Majvi  i Grödby blev klart runt midsommar. Det blev fint, deras nya hem.  De har flyttat in under sommaren och ”bott in sej”.

En hel del trädgårdsarbete har det också blivit i sommar. Tycker om blommande rabatter så därför har det blivit mkt omskolning av plantor och även växthuset har fått sin beskärda del.

Lite rundturer har det blivit också men pensionatet har ju högsäsong just under sommaren så några längre turer kunde det inte bli.

I mitten av augusti hade jag och Christer B städvecka på klubben.

I slutet av augusti omplacerades en av FHte:s vovvar från norra Småland till Karlshamn.

Sista veckan  i augusti hade vi pensionatet stängt för semester.

Den 31 aug hade vi tävlingsmöte inför lägre-högrespårtävlingen den 19-20 september där jag är tävlingsledare.