1 mars. Tiden går. Det här får väl vara första vårmånaden.. Vi har haft ett underbart väder de senaste dagarna. Solsken o molnfri himmel. Veckan som gått har klubbens första inskrivningar gjorts, allmänlydnad 1 (2 grupper) och allmänlydnad 2 (1 grupp). Distriktets årsmöte igår, förflöt enligt planerna.

En hel del hantverk har utförts under veckan, markiser på huset, lite grannhjälp och annat som ska göras.

Idag har vi besökt syster Majvi o Ingemars gods i Grödby, under reparation. Blir mkt fint.

Vovvarnas träning rullar på. Börjar bli nöjd med Y, hon är pigg och alert. Mycket skogsvandring blir det också och det är skönt.

13 mars: Har varit lite dåligt med skriveriet men här kommer lite om tiden som gått sen senast; I söndags (den 8 mars) var jag och Yatzy i Borås och ställde på AfR:s Årsmötesutställning: Vi ställde i unghundsklass  och blev 4 av 22 ungtikar. Kul att träffa lite andra rottisägare (ca 200 st). Under veckan som gått en hel del hantverk blivit utfört åt syrran som skaffat sig en liten kåk i Grödby. Hon resonerar nämligen såhär "att vad ska man med syskon till om  man inte kan ha nytta av dem?". Igårkväll startade en M-2:a på klubben, 10 st deltagare!!, kul!. Kör resten av kursen imorron lördag sen har vi förhoppningsvis 10 nya B-figgar i klubben!! Mkt bra! Ikväll ett litet besök på puben och nu avkoppling.

21 mars: Idag har Yatzy gjort sitt MH. Gick bra. Hon tycktes gilla det mesta och levde med med liv och lust.

27 mars. Tar mig en kopp kaffe nu, regnväder ute. Hundarna rastade och det det sprakar i spisen. Hustrun är i Västergötland med schippen Molly för parning. 

Igår hade jag besök av Högtofta skolas (som ligger granne med oss) lågstadium, 25-30 barn. De fick först titta in på kattpensionatet och sen hundpensionatet. Sen fick de hälsa på några av våra egna vovvar, Yatzy och ett par av schipparna, Sissi och Acke. Barnen skötte sig jättebra och lyssnade intresserat på när jag pratade lite om hur det var att ha hand om så många vovvar. Det var en trevlig stund för både mig och barnen.

Yatzy röntgades i onsdags och nu väntar vi på resultatet. Förmodligen LBP en sida fram men det visste vi om. I övrigt tyckte jag det såg OK ut. Idag blir det en runda till Niklas i Karlshamn, bära ner ett kylskåp, puh! Ska göra lite sanering ute, bara det slutar regna. (Det som göms i snö osv..). Imorn lördag inskrivning på klubben av appell- och tävlings-kurserna.

Förresten, tack Sophie för idén om bilen men när jag såg den trodde jag att den var din....