Inga-Lill

Jag heter Inga-Lill, född –49 i Lammhult i Småland. Som tonåring flyttade jag ner till Blekinge och på nyårs- dagen –67 stod jag och liftade i Pukavik och då kom Bertil och stannade, tog upp mig och sen dess har vi åkt i samma bil.Hade en hund när jag var liten hemma i Småland.När Bertil och jag skaffade lägenhet i Sölvesborg köpte jag en keeshond. Det var 1969.Blev medlem i Karlshamns BK, (Sölvesborgs BK fanns inte då), gick nybörjarkurs och blev 2:a på avslutnings- provet före en massa brukshundar, så de´så!.

När Sölvesborgs BK bildades 1973 blev jag medlem där och är tillsammans med min svägerska Inger  fortfarande medlemmar där.

Har deltagit i klubbarbetet med diverse sysslor allt ifrån köket till att vara instruktör när det rådde brist på dylika.Sysslar inte så mycket med klubbarbetet längre, hjälper till i  köket ibland vid tävlingar och andra arrangemang.Har haft några keesar genom åren men nu tas min hundtid upp av schipperken som kom in i vårt liv 1990 med Vaan´s Heel Dank Julia som skulle bli vår stamtik. Vi har haft några kullar schipperke under åren. För tillfället har vi 4 st (4 generationer).

Är hemma på heltid.

 

I brist på bild av Inga får jag ta en rosenbild.