3 maj: Idag har Yatzy gjort debut på brukssidan. Vi har varit i Åhus, appellklass spår. Efter 8,5 på spåret och en 0:a på budföring gjorde hon en hyfsad lydnad frånsett linförigheten som kunde varit lite mer koncentrerad i början. Hon hade dagens bästa lydnad och det förde henne till pallens högsta nivå. Vinst i sin första tävling med 10 startande på 253 p och uppflyttad. DUKTIG FLICKA!!

30 maj: Gud, vad dåligt med dagboksanteckningar för maj månad. Vad kan detta bero på...? Nåväl, här kommer lite uppdatering.

Hela månaden har varit fylld av arbete, hundträning, klubbarbete m.m. Jobbet hos Majvi o Ingmar trillar på. Snart är den stora delen av jobbet färdigt. Sen blir det lite källarjobb oxå.

Hundträningen går bra tycker jag. Framförallt Yatzys framsteg är jag väldigt nöjd med. Idag har vi haft besök av Felicia och Keerotts Vectra och vi körde genom lägreklassen, både bruksdelen och lydnaden. Jag är mkt nöjd med Y:s läge just nu.

Kurserna på klubben har börjat plana ut mot sommaren så nu får det bli sommarlov för instruktörerna. Till hösten tar vi nya tag.

Igår, 29 maj, fick schipperketiken Molly 2 st valpar, (med kejsarsnitt, eftersom det blev lite trångt i portgången när båda ville ut samtidigt), men alla mår bra nu. Det blev 2 hanar med korta svansar.

Mycket trädgårdsarbete har det oxå blivit med blommar och grönsaker som ska i jorden. Nya änglatrumpeter har det blivit, de gamla var alltför träiga för att det skulle bli nåt av dem.

Liljekonvaljer och syrén blommar och sprider en mycket behaglig arom över vår trädgård.

Det är gott med sommar!

Vi hörs snart av igen.

31 maj: Utomhus hela dagen, högsommarvärme. Blomsterurnorna på plats. På em träning med Y. Träningen fotograferades av Niklas, kolla Yatzys sida. På kvällen en skogsrunda på 5-6 km i en underbar natur. Dagens avslutades med att hustrun fixade till barret på mej så nu är längden ca 4 mm, svalt och skönt.