1 feb. Idag släcker jag ner granen på berget (jul och nyårstid är över) och ser fram mot att det snart är vår. Lite lätt snö i luften är det.

8 feb. Lugn vecka. (Men kass väder). Lite förkylningskänning men det har gått över nu. Hundträning på hemmaplan. Har gått över förväntan. Igårkväll konsert i Karlskrona tillsammans med Broder Jan-Inge, Niklas och Pia: P-Floyd! Jag säger bara "Another Brick.., Whish You were here, Comfortably numb m.fl." 2 timmars odödlig musik. Mycket bra!  Ett par bilder under övrigt.

Idag har Sölvesborgs HU årsmöte.

11 feb. Liten rapport från HU:s årsmöte: Jag blev utsedd till GULDKLIMP o MORFAR!!! Tack för det.

I måndags kv tränade jag agility med Acke. Han tyckte om det, det märktes verkligen, full fart, lite för mkt ibland.... Var på klubben igårkväll o fick lite skotträning för Yatzy. Inga problem alls.

Inatt och idag snöar det. Snöröjning innan alla vovvar kommer till pensionatet. Ganska lätt snö.

Blir en skogsrunda med kamera och vovvar lite senare idag.

11 feb. Nu har vi gått skogsrundan och lite bilder kan du se under "Hembygden". Det är vackert i skogen när snön lagt sig på gran o tall.

14 feb. Vilket underbart väder vi fått. Några grader kallt, SOL, SOL och ren vit snö. Många skogsrundor blir det. MEN! Var är alla människor? Man träffar inte på nån i naturen! Yatzy och Acke stormtrivs med detta. Och jag oxå naturligtvis. Nu en kopp kaffe och i em klubbens årsmöte. 

15 feb. Solen har just stigit upp över horisonten.  Ser ut att bli en ny vacker vinterdag. Hundar och katter har fått sin morgonservice. Det sprakar hemtrevligt i köksspisen, frukosten är avklarad. Hilma har fått sin frukost och snart doftar det kaffe. Igårkväll en liten årsfest på klubben med god mat i trevligt sällskap. Iem landar en ny liten telning i familjen. Återkommer om henne. 

22 feb. En vecka har gått med den lilla nya i familjen. Snart kommer hon att få en egen sida. En hel vecka med snö oxå har vi haft. Lagom till sportlovet. Inatt kom en ny snöskvätt men idag har det mesta försvunnit i plusgraderna. Nu ser vi fram mot våren! Igår var Arne S o Marita hos oss med sina 2 schäfrar. Vi körde spår, sök, bevakning och lite budföring blev det oxå. Ett bra pass i skogarna runtomkring. Dagen avslutades med en god middag. Idag har jag o Y o A gått en stor skogsrunda i tunggången kramsnö. Tog lite längre tid men skönt var det.