13 feb: Sen sist har hänt en del. Den 2 o 3:e feb var det test av FHTE-vovvar, kullen jag "haft hand" om testades. En av 5 hundar blev antagen till vidareutbildning. 3 st blev kvar hos sina FV och den 4:e fick ny familj.

I snöstormen natten mellan 2:e o 3:e feb åkte vi till Sturup för att flyga till Kanarieöarna på en veckas semester. Det gick bra och vi fick en mycket skön vecka med 25 grader varmt och molnfritt hela tiden. När vi kom hem var det dags för nästa snöväder, mycket snö är det nu.

Ni kan se lite bilder från semestern under "Övrigt".

Var på puben igårkväll som enda (!) gäst, men det var trevligt det oxå. Gick hem genom skogen, fick lite minnesbilder från barndomen med all denna snö och inte en bil längs vägen. Som barn var vi ofta på det hållet o lekte med kamrater och det var dessa minnen som manades fram. Skillnaden var att då åkte man spark eller kälke nerför backarna.

Har kört ett träningspass lydnad med Y på gårdsplanen, (min appellplan är täckt med 40 cm snö minst).

Kör mycket lek med henne, vilket hon gillar skarpt. Nu hämtar hon 1 kg:s "tungapporten", ett stort framsteg.

Om en stund kommer grannen in för lite våffelpartaj, GOTT!

OS har börjat. Får se hur pass intressant det kan bli. Finns annat oxå att ta sej före.

18 feb: I tisdags kväll var jag på distriktets sektormöte i Ronneby. Där lades upp riktlinjer för distriktets kommande aktiviteter de närmaste 2-3 åren.

Idag har jag gått en skogsrunda. DET var jobbigt, ingen hade spårat åt oss. Upp till 40 cm snö på halva varvet och vi var ordentligt trötta när vi kom hem. Acke och Yatzy var med och de kutade runt i snön. Och mer snö kommer det. Tar inte denna vinter slut nån gång. Sportlov nästa vecka så det blir ett RIKTIGT vinterlov för en gångs skull.

I kväll blir en del OS-tittande.

24 feb: Har skottat snö i snart en vecka i sträck. Massor med snö som bara ligger ivägen nu. Tycker att det kunde vara lite dags för vårens ankomst nu.

Bara lite hundträning f.n. Inga skogsrundor, snö upp till magen minst på hundarna. Får hålla till på plogade vägar.

Lite OS-tittande har det blivit oxå, duktiga skidåkare har Sverige. Hoppas bara att inte de snorar för mycket.

Just nu lyser solen ute, välbehövligt.